Industrii

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” full_height=”yes” columns_placement=”stretch” css=”.vc_custom_1580842844700{padding-right: 1080px !important;background-image: url(https://3rgreen.ro/wp-content/uploads/2020/02/transparent-e1580841949164.png?id=2061) !important;background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1580842529248{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 1080px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column_text]

Avem solutii specifice fiecarei industrii pe care le personalizam pentru virtualmente orice necesitate. Contactati-ne pentru a vedea cum putem atinge scopurile dumneavoastra în materie de mediu.

Industrie/Manufactura. Va putem ajuta sa imbunatatiti procesele si randamentele fluxului de deseuri si, bineinteles, performanta.

Restaurante. Sa oferim solutii de mediu ce iau in considerare deseurile si costurile dumneavoastra de operare este specialitatea noastra.

Managementul proprietatilor. Chiriasii (indeosebi cei comerciali) pot fi foarte exigenti. Permiteti-ne sa personalizam o solutie pentru deseurile generate de proprietatea dumneavoastra care sa satisfaca cerintele tuturor.

Constructii si demolari. Construim solutii adaptate si eficiente pentru a va ajuta sa mentineti lucrarile – deopotriva mari si mici – in grafic, atat din punctul de vedere al timpului, cat si al bugetului.

Universitati. Indiferent ca este vorba de curatenia de dupa un eveniment ori de personalizarea unui program de reciclare la nivel de campus, serviciile noastre de mediu au cele mai bune note.

Scoli si licee. Oferim solutii foarte rentabile de colectare si reciclare a deseurilor de la A la Z.

Sanatate. Solutiile noastre integrate de mediu sunt concepute avand in vedere sanatatea si siguranta pacientilor si angajatilor dumneavoastra.

Retail. Furnizam solutii de colectare si reciclare pentru orice marime, stil si sezon.

Organizatii religioase. Va puteti baza pe noi pentru a va furniza servicii prompte, prietenoase si respectuoase pentru a va menține curate si primitoare spatiile sacre.

Hoteluri. Un hotel este o casa departe de casa oaspetilor dumneavoastra. Il putem face sa fie resimtit astfel prin mentinerea proprietatii intr-o stare ingrijita si imbietoare.

Entertainment. Cand avem grija de colectarea si eliminarea deseurilor la evenimentele dumneavoastra, atentia ramane asupra acestora, ci nu asupra curateniei.

Agricultura. Dati-ne voie sa analizam fluxul dumneavoastra de deseuri si sa dezvoltam solutii personalizate ce vor ajuta afacerea dumneavoastra sa fie mai sustenabila din punct de vedere ecologic si financiar.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]