Servicii

Pentru ca ne dorim ca voi, clientii nostri, sa fiti pe deplin multumiti, colectivul nostru va pune la dispozitie urmatoarele servicii:

ASISTENTA:
Firma noastra ofera asistenta de specialitate referitoare la incadrarea pe tipuri si coduri a D.E.E.E. ( deseuri electrice electronice si electrocasnice) , conform legislatiei existente in scopul prevenirii aparitiei deseurilor de echipamente electrice si electronice.
COLECTARE:
Colectarea se face direct de la locul depozitarii, fie de la persoane fizice sau juridice, colectarea, manipularea si transportul deseurilor se realizeaza GRATUIT de catre personal calificat in acest scop . Intocmirea documentelor de transport si expeditie este asigurata de catre firma noastra. De la primirea unei comenzi de ridicare deseuri, in functie de zona , onoram comanda in maxim 3 zile . Recomanadarea pe care o facem detinatorilor de  deseuri esta ca lansarea unei comenzi sa se faca cand au in stoc minim 300 kg. DEEE , pentru acoperirea cheltuielilor de transport . In cazul in care nu aveti cantitatea minima se stabileste o zi de prelauare, de comun acord, ca atunci cand avem in zona respectiva o alta colectare sa onoram si comanda dumneavoastra.
TRANSPORT:
Preluarea deseurilor se realizeza de catre firma noastra tot GRATUIT, cu diferite tipuri de autovehicule, ce au capacitatea intre 1.5 T si 15 T.
DESEURI DIN ACTIVITATEA DE SERVICE AUTO

ASISTENTA:
Firma noastra ofera asistenta de specialitate referitoare la incadrarea pe tipuri si coduri a deseurilor generate de catre agentul economic , comform legislatiei existente in scopul prevenirii eliminarii acestor deseuri in mediul inconjurator .
COLECTARE:
Colectarea se face direct de la locul depozitarii.
Colectarea, manipularea si transportul deseurilor periculoase ( deseuri uleiuri uzate , anvelope sticla,acumulatori auto , ambalaje contaminate , etc ) se realizeaza in conformitate cu normele in vigoare de catre personal calificat in acest scop. Intocmirea documentelor de transport si expeditie este asigurata de catre firma noastra.
De la primirea unei comenzi de ridicare deseuri, in functie de zona , onoram comanda in maxim 5 zile.
TRANSPORT:
Transportul acestor deseuri periculoase este asigurat de catre societatea noastra cu masini licenta ADR.
baterii     hartie-si-carton    sticla